0%

Partnerit

Targus
Targus on edelläkävijä kannettavien tietokoneiden laukkujen valmistajana jo vuodesta 1983 lähtien. Ensimmäisen ja alkuperäisen kannettavan tietokonelaukun esiteltyään yli 35 vuotta sitten, Targus suunnittelee, valmistaa ja myy nykyään laajasti tarvikkeita kannettaville tietokoneille ja tableteille. Valikoimasta löytyy laukkuja, reppuja ja sleevejä tietokoneille ja suojakoteloita tableteille, sekä hiiriä, näppäimistöjä, tietoturvakalvoja näytöille, universaaleja telakointiasemia ja paljon muuta. Targus tuotteita myydään yli 145 maassa ja tuotteiden laadusta kertoo Targuksen laukuille, repuille ja sleeveille myönnetty elinikäinen vaihtotakuu! Targus jälleenmyyjiä ovat mm: Verkkokauppa.com, Gigantti, Power, Jimm’s PC, Telia, Elisa & DNA
Kipinä Films Oy
KIPINÄ FILMS tuottaa tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Palvelemme yrityksiä, brändejä, toimistoja, järjestöjä ja startuppeja – oli toimialasi mikä tahansa, saat viestisi kuuluviin varmasti parhaiten videon avulla. Paitsi ylivoimaisesti viihdyttävimpien videoiden tuottajana, tunnetaan meidät myös täyden serviisin videomarkkinointitoimistona – vastaamme laadukkaan tuotannon lisäksi myös videosi markkinoinnista. Asiakkaamme palvellaan aina videotuotannon suunnitteluvaiheesta valmiin videon jakeluvaiheeseen asti.
Pooli
Laskutuspalvelu Pooli on työn laskuttamisen palvelualusta kevytyrittäjille, joka tarjoaa helpon tavan oman työn laskuttamiseen. Hoidamme Poolilla kaiken paperityön ja byrokratian. Esporstin puolella tulot saattavat koostua monista eri lähteistä, koska alalla tehdään monenlaisia eri projekteja eri asiakkaiden kanssa. Laskuttaminen koituu haastavaksi, kun tulot tulevat monista eri lähteestä, eikä oman yrityksen perustaminen ole välttämättä heti se fiksuin tapa lähteä liikkeelle. Tällöin monesti hyvänä vaihtoehtona toimii kevytyrittäjyys, joka säästää aikaa ja vaivaa verrattuna oman osakeyhtiön tai toiminimen pyörittämiseen.
Vaisto.GG
VAISTO on pelaajien mahtavin ase, joka on juuri sinulle, joka on kyllästynyt saamaan selkäänsä ja toivoisit saavasi lisää puhtia pelisuoritukseesi. Yhdistimme energiajuoman, tutkitusti tehokkaimpia aminohappoja sekä yrttiuutteita, ja karsimme pois kaiken epäterveellisen. Jäljelle jäi helposti veden kanssa nieltävä, maailmaan terveellisin sekä tehokkain kapseli täynnä puhtia ja energiaa.
Ajaton Idea Oy
Ajaton Idea on ihan omanlaisensa markkinointi- ja viestintätoimisto Tampereelta, josta löytyy oikeastaan kaikki yrityksen tarvitsemat markkinoinnin palvelut digimarkkinoinnista verkkosivutuotantoon sekä muuhun visuaaliseen toteutukseen saakka. Työn aikaansaannoksina syntyvät tulokset, kuten erottuvat brändit, myyntiliidit ja ostopäätökset. Ajattoman työn filosofiaan kuuluu aitoihin tunteisiin vetoaminen sekä usko erottuvan markkinoinnin voimaan. Ajaton palvelee sekä B2C- että B2B-markkinoilla toimivia yrityksiä kaikkialla Suomessa.